Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sakib Gazija

A stvarno, Ibro Berilo? Lik 20 godina načelnik, a promijenio toliko stranačkih dresova, da ja moram posumnjati da je namjerno izostavljen i pozivam vas da nepravdu prema prevrtaneru Berilu ispravite u sljedećem tekstu!

3 1

meša

jedan mandat 4 godine SDA ,drugi mandat 4 godine SBiH , treći mandat četrit godine SDP,posle prvog mandata zamjenio ga Miralem Ramić , pa da bi opet pobijedio podijelio čuvene junice mještanima i doveo 600 glasača iz KS koji su se registrovali samo za izbore da bi pobijedio Ramića i opet se nakon toga vratili u svoje opštine.Trenutno je kandidat ispred SDA i ope će pobijediti ... svaki izbori nova stranka i novi mandat .....

0 0

Huso

Nije 20, nego 10. Čovjek je od jedne vukojebine napravio opcinu o kojoj svi pričaju. Šta si ti napravio u životu ??

0 2

TLN

Karkteri ako neda jedna stranka mozda dadne druga

0 0

Mia

Mjenjaju stranke ko' vuk dlaku a stranke su krive sto primaju olose.rade to samo radi svoje licne koristi .a ne za korist naroda i drzave.narode a vi i dalje glasajte za njih....!!!!!!!

0 0

Polilem

Haloooooooooo Muhamed Ramović nikada nije bio u SDA, i SBiH je prešao u SBB, a zahvaljuči svojim sposobnostima, rezultatima i zaslugama je tu gdje i danas jeste, a ne strankama.

1 2

Lejla

Zadnji olos.Kriminalci..

11 0

preletač

Ptičice selice.

6 0

Yong Ul

A Berilo? Jos mu fali SNSD i SDS

12 1

* Sva polja su obavezna