Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sank

Nemoj se to sekirati, Svensson su oni shvatili,nema frke!

0 0

Amir

Eeee, ti si prava osoba koja treba dijeli moralne savjete. Neka te je Sarajlic osino po labrnji.

3 1

bosanac

bosanac BAKIRU SVE OVO ODGOVARA.VLASNIK PARA OD AKCIZA BIO BI GOSPODIN FAHRO.A NE PRINC. ZA IZGRADNJU PUTEVA I ELEKTRANA SU FAHRINE DELIJE, NEŠTO IM SE NEDA. TERZIĆ I SALKIĆ NISU REDOVNI NA DŽUMI. FAHRO MORA DA SE STRPI, BITI ĆE PARA aBa.LEŠINARI SU SPREVNI NA PLIJEN"NAROD ZNA".

2 0

heloo kity

krkan sa cackalicom u zvaljama

1 1

Azra

Uvrijedili se? ?? Pa da su vjernici ne bi bili lopovi.

2 0

Somo polako običan narod je u govnima do vrata a već mnogi se dave.Kako će vas vaši glasači (SDA HDZ SNSD)zamijenit samo polako.Pocelo je, 22 godine od rata ista priča samo laž,laz i prevare.

0 0

Amii

Onda ste vi novinari pogrijesili,trebali ste pod navodnike staviti da je doticni "klanjao istiharu"to ,ali licno mislim da je doticni namjerno unio zabunu,vjerovatno znajuci da se to moze protumaciti na dvojak nacin.

0 1

Dina

Bitno je da glavni sef ima kontrolu nad Damirom Arnautom. Jasno je da ih ne interesuje kako bi narodu bilo ako se akcize povecaju. Narod svakako lose zivi, pa ne mora bas svaki dan jesti. Oni iz svojih udobnih fotelja i ne znaju da je narod gladan.

1 0

Bosanac

Cijeni svoje postuj tudje i mozda nesto bude od tebe. Da li ste ista ucili u toj skoli koju ste zavrsili i da li ista normalno nosite iz kuce. Vasa politika je u nizinama ili u onim vrtacama i uvalama.

1 0

* Sva polja su obavezna