Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dina

Kako vas nije stid varati narod. Kakve akcize i gradnja autoputa. Pare ste vi naumili za vase potrebe. Da na narod ne mislite, to nam je poznato. Bitno je da ste Juska poslali u Wasinkton, sve ce on to srediti.

3 1

Bp

Kako ste bezobrazno uporni sa tim akcizama. Nemojte ni graditi ako vam nije interes. Pa necemo ga koristiti dzabe. Od jednog vozaca za godinu samo za 30 km dnevno u dva pravca uzmete 3200 KM. Sve pokradoste. Zasto autoceste F BIH ne izdaju fiskalni racun. To inspektori bajagi ne vide. Svi ste lopovi.

4 1

Pređite

na vaše tradicionalno prevozno sredstvo - na magarce - i problem je rešen, nema nepotrebnog autoputa ni akciza!

5 2

Apolon

Ne moras bas sve FAHRINE recenice ponavljati. Daj nesto svoje, ako neces nahebati. Prestanite se zaduzivati i graditi iz kredita, pa kad bi totalno propali. Sta je, prpa, nema "tala", a doveli ste Juska i Terzica.

7 2

kiki

20 godina gradite 40 km autoputa,najskupljeg u svijetu,serem vam se na autoput,smradovi jedni,vi se brinete za gradjane,govna jedna.vi se brinete kako da natrpate vase dzepove,bando

9 2

Huta

Nakon više od dvadeset godina uglavnom iste vlasti, mi smo tu gdje jesmo - nismo samoodrživi i ovisimo od MMF-a. i opet nas vi isti zadužujete. Znamo da će se ta sredstva koje dobivate od MMF-a opet trošiti netransparentno i završavati u vašim džepovima, a to vam je i glavni motiv da se toliko njih borite, a ne "reformska rješenja i agende". Vi iz SBB-a ste ljigavi bezkičmenjaci, sam vlast, vlast, vlast ...po svaku cijenu.

6 2

Kreso

Zašto se struka ne pita ništa,zar pravnici znaju sve,čemu onda dipl.ing.saobraćaja i građevine.

4 2

bosanac

BAKIRU SVE OVO ODGOVARA.VLASNIK PARA OD AKCIZA BIO BI GOSPODIN FAHRO.A NE PRINC. ZA IZGRADNJU PUTEVA I ELEKTRANA SU FAHRINE DELIJE, NEŠTO IM SE NEDA. TERZIĆ I SALKIĆ NISU REDOVNI NA DŽUMI. FAHRO MORA DA SE STRPI, BITI ĆE PARA aBa.LEŠINARI SU SPREVNI NA PLIJEN"NAROD ZNA".

7 0

Mister X

Odnio te djavo pa mu budi blagajnik za akcize.

2 2

let 3

i? ko ima prednost?

2 0

Aga Kan

I do sada su uzimane akcize a za 2,5 godina ove vlasti ni metar autoputa nije napravlje pa nece ni za preostalih godinu i po koliko je ostali ni sa akcizama ni bez akciza. Nrmojte lagati ovom narodu, akcize vam trebaju za krpljenje budzetskih rupa i za vase trosarine jer bez akciza vase vlade padaju.

6 2

bosanac

bosanac BAKIRU SVE OVO ODGOVARA.VLASNIK PARA OD AKCIZA BIO BI GOSPODIN FAHRO.A NE PRINC. ZA IZGRADNJU PUTEVA I ELEKTRANA SU FAHRINE DELIJE, NEŠTO IM SE NEDA. TERZIĆ I SALKIĆ NISU REDOVNI NA DŽUMI. FAHRO MORA DA SE STRPI, BITI ĆE PARA aBa.LEŠINARI SU SPREVNI NA PLIJEN"NAROD ZNA".

4 0

Jadan narod sa vama narod sa svoje grbace grradi auto put pa mu vi naplatite sto se vozi a pare dajete za reklame a znamo ko ima medijske kuce gdje se placaj te reklame.ogledajte se o Kosovo napravili vise autoputa nego bi sumski

4 1

Narod je reformisan davnih dana. Sad se vi zajedno sa vašim uhljebima reformišite. Imamo najskuplju, najbrojniju i najneefikasniju administraciju na planeti Zemlji i k tome još i najbahatiju.

2 1

Bosanac

Ima riješenje - nemojte ih graditi.

7 2

* Sva polja su obavezna