Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jel se to narod konačno probudio i shvatio koji nas mafijasi vode žedne preko vooode već 25 godina. Ovih dana jedinstvo u narodima i narodnostima.Još na izborima da im pokažemo i dokažemo da smo jači od njih.Skidat bandu i u zatvor sa komplet Tužilaštvom koji ih je štitio.

12 2

Mirkec .

Sjetili se da grade puteve,a vise od dvadeset godina samo krpe Titine.Bolje je godinu dana trpiti bez vas i kasnije krenuti normalno zivjeti.Rat necete izazvati sigurno to narod nece..

23 2

Zis

Mnogi su oni koristili tileta za svoju fasadu ,ali i taj se materijal odavno istrošio . Ostale samo ruševine .Sad na ruševinama valja nam graditi u duhu tiletovih priči ali da nam se ne ponove greške koje su i njemu presudile pa se sav izlizao ko stara guma na konjskoj zapregama .

6 2

Ako je Bakir Bošnjak, Milorad Srbin i Čović Hrvat, mi smo svi Marsovci. Ovim ublehašima hitno treba kredit da ostanu na vlasti i da sakriju krminal koji su počinili zaklanjajući se iza nacoinalnih intersa. Treba privremeno zakrpiti rupe u budžetima koje su opljačkali.

42 1

bosanac

Greška.Bake te sigurno nije zvao.Sehbija mu uzela mobitel nema limita na njegovom mobitelu.Iz pakla te zvao Bobar kaže ostao si mu kratak nešto para???

28 8

mamy

Gospodo Bakir i Covic kupite i vi sebi helikopter, mi i onako ne putujemo nigdje daleko.Koji ce nam mantrak auto put u ovakvoj zemlji???

18 2

SLOBO

Totalna anarhija u SDA, prijace im par decenija u opoziciji.

23 4

Zis

Samo što se vama više nikom nevjeruje da ste spremni potrošiti ta sredstva onako kako govorite.Vi lažete Dodik . Bakiru i vama trebaju ova sredstva da se održite na političkoj sceni i sva vaša nastojanja da dođete do sredstava za produžetak vaše političke prisutnosti u javnom životu je svedena na to da ste spremni na prevaru doći do neophodnog novca a zatim biste opet po istom . Bakir i ti morate da idete jer ste bezobrazlukom dostigli vrhunac a s vašim odlaskom to će biti primjer svima u budućnosti da više se nikad ne usude da pokušaju vašim načinom da se služe da bi se okoristili.Slicnno kao sto se desilo Sdpu tako isto i vama . Sram te bilo .

38 2

Pero

Beeeee🐑=Dodik

16 5

Insan

Sad' si faca... Kao ocekivali smo nesto drugacije :)

8 5

Hahahaha

Ovog Bakira niko ne j.be 2%!!!

24 3

Znate Sta

sto 2% valjda 0%

0 0

Tabasko

ove ostale j.bu sto posto

11 1

Grka

Ne putevi duduce vec ti i izetbegovic i covic izgleda da ste postali knjiga procitana

11 3

Kobajagi

Ne može dok se račun ne ubije pa udri po narodu.Ko ga je be,neka trpi dok ne pukne a mi odosmo na svoje Destinacije nakrcane zlatom i dolarima i živimo srećno i zadovoljno do kraja života kao Sadam i Gadafi.

11 2

Kamo Dalje Rodjace

Grohotom se smijem.... Najnoviji nadrealisti....

10 3

Mister X

Pa i standard nam je najnizi u regionu mamlaze.

17 3

Bp

tacno kad ni u ostalom nismo kao drugi ne trebamo se ni u tome porediti.

3 0

Ivanjica

Opet ste nasli temu protiv Bakira i Bosnjaka.Bilo bi interesntno da tematski obradite recmo poslovanje predstavnistva RSa u Izraelu ili prodaju Ljubije i td

18 11

Šekspir

To predstavništvo je radilo samo na nabavljanje tableta i ostalih praškova od kojeg se pizdekne vrlo brzo .Dodik razvijao farmaceutski poslovni kružok . Dodik Apotekar .

3 1

Bp

boli me za njihovo predstavnistvo. Mene zanima cijena goriva. Autoput po ovoj cijeni nam i ne treba.Svakako je jeftinije voziti se lokalnim cestama nego autoputem.

13 0

* Sva polja su obavezna