Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

On je kazao da je stav srpskog naroda da se u Srebrenici nije desio genocid. "Većina Srba u Republici Srpskoj i Srbiji tako misli. To je stav 90% naroda. To nije samo moj stav. Kvalifikaciju da se desio genocid je teško izreći pogotovo ako postoje argumenti i dokazi da se to nije desilo u takvoj mjeri ", kazao je Grujičić. JEDINI NA SVIJETU MISLE DRUGACIJE...Pa zar je cijeli svijet "slijep"???

3 5

Va2

Ovo je veliki lazov..

3 25

Kako te samo nije stid čobane balavi?'

Nemaš argumenata a ni dokaza Grujičiću za sve što negiraš. Pričaš srBske bajke i laži.

6 35

tale

Ima dosta realnog sto covjek govori,covjek od prilike kaze da nijedan Srbin nesmije priznati Genocid,to je njihov stav,za koji se nasi trebaju pobrinuti preko medunarodnih institucija da ih svijet primora.....

5 26

Nin

Pitam ja Grujicica ko je to zapoceo rat na Kosovu,ko u Sloveniji,ko U Hrvatskoj ko u BiH. Ko je presudio da je genocid u Srebrenici ucinjen,i od koga,i ko je priznao da je ucinjen genocid,a sada ga osporava. Valjda bi i mi u federaciji BiH trebali da osporavamo entitet manji,ko ga je verifikovao i gdje u BiH,onda ne trebamo da priznamo Dejton,kada vi ne priznajete sud koji je presudio. Nije isto prosao narod srpski golgotu kao sto je prosao narod bosnjacki,mi nismo bili naoruzani do zuba,a niti smo bili 4.vojna sila u svjetu. Prema tome ne mozes da pricas i izmisljas price. Nije tvoga naroda stradalo kao bosnjaka,a stradali su jer se nisu mogli braniti,nisu imali naoruzanja. Zato bi ti dobro doslo da sutis i radis za narod da narodu bude bolje i da zivi bolje.

5 23

MILORAD

NA KOSOVU JE RAT ZAPOCEO UCK,NASTAVILI AMERI I NATO,DA ZAVRSE RUSENJE JUGOSLAVIJE KOJE SU POCELI U SLOVENIJI,U SARADNJI SA SNAGAMA KOJE NISU BILE ZA OCUVANJE ZAJEDNICKE DRZAVE,RAT NA TERITORIJI JUGOSLAVIJE JE BIO U PRINCIPU GRADJANSKI,SA JEDNE STRANE ONI KOJI SU BILI ZA ZAJEDNICKU DRZAVU A SA DRUGE ONI KOJI SU BILI PROTIV TE IDEJE POTPOMUGNUTI NATO ALIJANSOM,ESAD TU JE BILO SVEGA I SVACEGA,NIJEDAN NAROD NIJE APSOLUTNO KRIV,NITI JE APSOLUTNO NEDUZAN,MISLIM NA POJEDINCE NORMALNO NE NARODE U CELINI,MENI SE CINI DA JE OVO MOZDA DONEKLE TACNO.

5 2

@92

Moze on prosetati s tobom ali kad shvatis i priznas koje agresor a ko zrtva..jer svi srbi koji su izginuli znali su sta rade i da ubijaju i izgone drugi narod sa svojih ognjista.

5 21

Srbi izgone drugi narod ??? A sta je sa srbima koji su protjerani??? Evo licno ja . Za vas, muslimane ne postoje drugi narodi, samo vi i vi ste najvece zrtve na planeti. Mi na vas puskama , a vi na nas cvijecem , ajte molim vas.

4 0

* Sva polja su obavezna