Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jugosloven

čekaš da dodik sa vučićem rasturi BiH pa da tek onda poduzmete poteze kada bude kasno . dodika u zatvor doživotni pod HITNO .

18 9

Šemso Bonaparta

Koja je to slučajnost da nakon susreta Dragčeta i Dodicka krenu hajka na OSA i odjednom i Čavaru nakon Dodicka prati i presluškuje, očito je na djelu plan urušavanja institucija koja su u rukama Bošnjaka!

20 4

Kurt Kombajn

Bravo Bakire. Tako se brani država i njen narod. Stoku ne treba tolerisati!

16 10

Snoopy 2

Kako samo lažete o zaposlenju tolikom!!!! Vi ste se dogovorili da odvojite malo parica za djecu koji rade pripravnički staž i volontere, kojima plaćate po 300 km i koji su skinuti sa biroa i kao zaposleni. Vi dobro znate da je to sve na godinu dana, a toliko vama i treba do izbora da lazete narodu tim pokazateljima . A kad se ta djeca vrate na biro nakon godine opet smo na početnom stanju.

17 1

Skladatelj iz skladišta

Da te nije Bakire.

6 1

Lutvo

Kao osobu koja je visokoobrazovana i koja se nalazi na birou za zapošljavanje već duži niz godina, zanima me koja je procedura zapošljavanja, jer konkursa je veoma malo za VSS, a pretežno su našteljeni (općepoznata činjenica). Da ne govorim o procedurama zapošljavanja i mimo konkursa po stranačkoj i rodbinskoj liniji. Stvarno me zanima koja je to procedura zapošljavanja, ako može neko da mi pomogne poslije pročitanog ovog teksta? Vjerujem da se pokušalo ispričati vic na kraju teksta, koji nije uspio (1.200 do 250.000 zaposlenih i neki tamo šampioni). Hvala stranim državama što nas još uvijek primaju da radimo nižerazredne poslove sa osnovnom i srednjom školom (da ih njegujemo ... ), jer nam omogućavaju bolji život od ovog u BiH i nebuloza pojedinaca koji su uništili jako puno generacija mladih visokoobrazovanih i stručnih ljudi, a time i demonstrirali svoju nesposobnost za postizanje općeg interesa povećanja životnog standarda ljudi koji žive u BiH, osim naravno svog standarda i članova njihovih porodica odnosno članova političkih stranaka. To smo i zaslužili, jer sami smo krivi! Volio bih da rat nisam proveo u BiH i da se nisam ovdje školovao već tamo negdje daleko u Njemačkog, Austriji i sl., ali opet kažem ko mi (nam) je kriv.

13 0

Apolon

PRAVO STE NAPORNI I PRAVO STE NAM DOK..C

25 4

Milomir

Udari na ustavni sud i pravosudne organe dolaze iz Srbije .

14 5

Ma

Samo naprijed otvori usta i ti i uradi nesto ,moraju se neprijatelji nase drzave zaustaviti u laprdanju i nedjelima

31 10

PROKA

DVA RATNA DRUGA SDSI SDA!!!NIJE NJIMA LOŠ IZBOR ALI DRUGIMA JE LOŠE ,SAMO NEJI OD MRŽNJE PREMA SRUGOM I DRUGAČIJEM NEĆE TO DA VIDE.ODLAZE MLADI ALI OTIĆI ĆE I OVAJ CIRKUS OD VLASTI.

12 2

Kakir Izmetbegović

Ja šta nalupa sve matere ti!? Tužibaba...

17 21

Ma

lupeta ti Dodo

24 13

×××

Svaki komentar je suvisan, postalo je sve lakrdija, odluke Ustavnog suda BiH vise nepostuje ni portir u mjesnoj zajednici jer svi je omalozavaju..Bake pobrini se ti da tvoji tuzioci rade svoj posao kao sto to isto nerade...

34 1

Skolarac

Tuzibaba. Nikad od tebe politicara.

47 16

Bill

Slaga Bakir a netrepnu.

24 18

Ratio

&Tuzibaba. Sta je to slagao Bakir, i sta tu nije istina? Svi koji cujemo, razumijemo i mislimo svojom glavom, vidjesmo, razumjesmo izrecenu nevidjenu ogavstinu, koji zapjenusani dodika iskaza na skupu u Bratuncu. Sta tu vama nije jasno, osim ako ste turbo nacionaliti, jer ta ogavstina takvom soju godi.

0 1

* Sva polja su obavezna