Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mekticu, moras jos ostrije

Mekticu, radi nesto na rejesavanju problema o kojim teatralno govoris. Nemoj nam objasnjavati ko su Dodik i Covic. Svi znamo ko su oni. Ako hoces nesto da promijenis, onda moras raditi nesto drugacije od njih. Vidimo da si vrijedan samo na kritici. Kada bi ti retorika, fonetika i dikcija bila malo bolja niko ti ne bi bio ravan.

0 0

Ratio

Ma nisu oni nikakva prijetnja BiH! BiH je, kada je bilo najgore, odbranjena od patriota. Ovaj dvojac sada izgleda smijesno u odnosu na taj period. Izmjene Izbornog zakona, to vise nije pitanje. Nece ga biti! Nema ni izmjena odluke o izmjeni akciza, zakona o pio/mio...Nema nista do do novih izbora, a posle toga, vidjecemo. Ovo vrijeme do izbora, imacemo, kao sto to godinama imamo, drzavni cirkus sa politickim klovnovima u glavnim ulogama, i njihove birace kao gledaoce. Ima li sanse da ode cirkus iz ove Drzave, iskljucivo zavisi od onih koji ne glasaju. Onda se takvi mole da uklone cirkus iz BiH.

2 0

Hadzo

Svi ste vi za nas pogubni!

3 2

Apolon

SAMO NAPRIJED, JER DOK NJIH DVOJICU NE VIDIMO IZA RESETAKA, OVA DRZAVA I OVAJ NAPACENI NAROD NE MOGU NAPRIJED. INTERES DVA COVJEKA IZNAD INTERESA 4 MILIONA OBICNIH SMRTNIKA. PA TO NEMA NI U RUANDI.

9 2

* Sva polja su obavezna