Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mile

bolje zeljeznice imao Zimbabve 1920 nego rs sto ima danas

0 0

1000 radnika viška, a voz prljav od blata...

2 0

BGBGBG

Mile voli jer to se zove kod nas kapitalizam. e kad ujeidnite i naparvite zeljeznice BiH na jednom noivou kako imamo uSrbiji,i kako imaju CG,HR,Makedonija onda se mozete nadati necem boljem i boljim platama

0 0

Nana

Nije ništa novo što rukovodstvo podiže platu sebi.To su prepisali od političara. Ali ovi mali nikako da nauče lekciju. Opet će glasati za svoje i raditi bez plate,toplog obroka i prevoza. Kriza nema država para.

17 0

Nermin

Stvarno je ovaj dodik King-Kong

11 2

Narode Stpske dobro nam zamazuju oči . Sve obećavaše bolje a sad nam otvoreno zabijaju nož u leđa. Izigrana radnička klaso hoćemo li i dalje mirno da posmatramo ili ćemo da se pomaknemo ?!!! Loše nam se piše sa ovim kriminalcima na vlasti!

47 0

Normalan

birajte ponova Dodu na iducim izborima to je preduslov za brzo propadanje a mozda i unistenje i nestanak RS-a

15 0

Zis

Šta je nelogično ? " Revolucionarima " su potrebne mase ,a one su jedino moguće ostvarive tamo gdije je društvo ranjivo .Radnici i seljaci . Tipična priča kroz koju je Balkan davno prošao .U čemu je kvaka ? Komunjare traže načina za opstanak na političkoj sceni po svaku cijenu .Bilo kroz izazivanje haosa ,retorikom ratnih strahota ,birokracijom i viškovima administracije koja je po običaju politički povoljna ,stvaranjem ulizica,neradnika , ovisnika o njihovom ideološkom mišljenju ,kreiranjem stanja u društvenoj zajednici da se dobiva dojam da jedino su oni spas ,....Sve to je već registrirano i samo se posmatra do koje mjere su spremni ići svojim tvrdoglavošću ne razmišljajući o računu koji,kad tad ,će morati snositi pred narodom i istom onom masom kojoj teže da bude na njihovoj strani . Odavno je balans izgubljen i dobro se vidi koliko je istrošen ideološki materijal u podređenju s onim davnim vremenima koja ,kod velikog broja ljudi na balkanskom poluostrvu ,bude nostalgiju i želju za nikad neprežaljenim danima .

12 2

rs

E radnici radnici, kupio vas je za gajbu piva...gori ste od njega...

37 0

Joja

»srbuj makar slamu jeo«

21 0

* Sva polja su obavezna