Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prišt

Đe si ba Ljubiću? Jesi li ti 1993 god. bio na Marsu i sada si pao sa te planete na planetu Zemlju? Sjediš u Zagrebu primaš dvostruku lovu i serendaš protiv svoje države. Fuj! Pljuc!

3 2

Jest pomagala izvršila agresiju na BiH..

7 2

Jest pomagala izvršila agresiju na BiH..

8 2

.

Iz ociju ti plamti oganj mrznje doktore.

13 4

Izdajica

Ljubicu pomogliste da raselite milijon i pol bosnjaka po svijetu to je bijo vas cilj i to vam je uspjelo i sve sto nevalja doslo je preko ervatske u BIH da nam Bog do niste pomogli lzazove izdajice.!!!!

15 4

Džoni Štulić

Koliko nepismenog naroda na ovim prostorima.... Samo oni ostaju

1 2

Dragica Cemalovic

Hrvatska jeste pomogla ali uglavnom bosanskim hrvatima, ostali su u Hrvatskoj uglavnom bili sirotinja i ponizena klasa ljudi.

12 4

Istina

Kada bise lagali kazi istinu daje Hrvatska na celu sa tudmanom kafa je najvise trebalo pomoci BIH pljackala i ucijenjivala dinatore u hrani i naoruzanju koji su slalu pomoc BIH u tim trenucima Hrvatska nam je najvise ODMAGALA. u svemu i na kraju ucinila isto kao i Srbija izvrsila Agresiju na BIH i o kakvim ti glupostima pricas zlocincu jedan i danas provodite svoje zlocinacke namjere ali necete uspijeti u tome

11 4

MOSTAR

OVAJ LJUBIC JE PRAVI MENTOR COKOLINDE I PLENKOVICA .STA NESMI RECI COVIC TO GOVORI OVAJ LUZER.LUZERA NETREBA DOVODITI NA TELEVIZIJU JER SAMO PROSIPA MRZNJU I FASIZAM .JEDINO OVAJ LUZER TO PROGARIRA..

30 5

Indira

Ni mog komentara od prije 5 sati nema...

9 1

Sajo

DECKO HAJDE OLADI!!!!

10 4

Pomogla je za razliku od tebe i zlocinacke paratvorevine tzv"hrhb" koji ste ODMOGLI!

22 4

xxxxbaeska

bolje je vjerovati srbima a posebno Mekticu oni idu u lice ti kazu a vi hrvati zabijate noz iza leda a ti pogotovu Ljubicu imas 4 obraza

34 3

Očevidac

Nedaj Bože da mi je ovaj roditelj,jer bih imao troškove oko postupka odricanja.Ovo je najveći uvlakač u sva tri naroda.Dobro je što ne obavlja časnu službu ljekara.

27 4

Tica

Mene stvarno čudi iznuđena odluka Ustavnog Suda BiH. Vidi se da je Mirsad Ćeman SDAovac i da i dalje krojite svoje feude radeći na raspadu jedine nam Domovine. Neće se usvojiti NIKADA Izborni zakon sa fašisoidnim sadržajem da jedan narod sam bira svog predstavnika bez ostalih naroda. Nama je Željko Komšić pravi Hrvat jer nije ustaša, a vi baš hoćete ustašu. Što se tiče vaše "pomoći" u ratu, srušili ste Stari Most, uvezli preko vaše teritorije mudžahedine, nakon rata ste osjetili naše zajedničke lijepe gradove Mostar, Stolac i Čapljinu kao "hrvatske prostore" i zauvjek zatrli građansku opciju jedine nam Domovine. Marš bagro nacistička!

29 4

Ben KVIK

Ljubiću, ostavi se više vaše politike pustite mladima da ovo rade .Imaš dobru mirovinu.

18 3

Ben KVIK

Jesi li ti Hrvatski potparol Koliko je BiH ratnika bilo u yHrvatskoj.Koliko njih u BIH prima Hrvatske mirovine i invalidnine,nije ih mal broj.

25 5

Ostali-

@ N1 Jos uvijek razmisljate hocete lu objaviti moj komentar od prije dva sata...? S obzirom sto se sve objavljuje, moj komentsr je " mala maca " !!!

8 2

OVDE JA

Eto ti si za ovu drzavu koja ti je sve dala, pa si onda razgulio i ko da ti vjeruje?

17 3

Makso

Od prvog dana vi ste znali šta vam je cilj,naivni Bošnjaci su vam vjerovali. Postizanje dogovora sa bratom Slobodanom u Karađorđevu o podjeli BiH, sastanak Boban Karadžić u Beču. Vi naoružali Bosnjake za sve što je prošlo kroz Hrvatsku uzimali ste POLOVICU ili 50% sram vas bilo. Za jedan dan u Splitu oteli ste150 auta BOŠNJACIMA, pljačkali ste i otimali na svakom koraku. Vi ste veće zlo nanijeli Bošnjacima nego Srbi, oni su bili od prvog dana protiv nas a vi ko zajedno i nož u leđa.

35 3

Zijad Sitnic

Hrvatska je u rstu B i H vise odnemogla nego sto je pomoga. Dokaza je puno. Jedan od dakaza je i danas fasisticki odnos Boze Ljubica prems drzavi od koje uziva sve blagofsti.

23 4

Nuragainuragin

Božo Ljubić zastupa interese druge države na račun sopstvene...

22 4

Pino

Jeste pogotovo kad si ti i tebi slični masakrirali muslimane po Hercegovini uz pomoć ustaša iz Rvatske

18 4

Ostali-

Pozivam se na Zakon o slobodnoj rijeci i vaseg urenika molim, da shodno preuzetim obvezama, objavi moj komentar od prije jedan sat ! Hvala !

12 1

Oki

Hoćeš da kažeš da treba tebi vjerovati.

37 5

PRC

e božo li božo ,jeste kako nije,zabadajući nož u leđa bošnjacima.

11 3

Azra

Treba mu vjerovati jer on je u ratnom Sarajevu bio oficir tj. kapetan ARBiH.

6 11

* Sva polja su obavezna