Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

boki

Moj Borise, nema tu paralelnog svemira. Jedan je svemir i jedna istina. Srbi nisu pristali da drugi narodi u SFRJ imaju jednaka prava, pa ih počeli oružjem uvjeravat da su Srbi u pravu. Nego Borise, što onda nisi ovako hrabro pisao nego si ćutija ka neka ženska stvar?

2 4

IgyBgd

Meni je zao sto sam ovako kasno naisao na temu, ali upitao bih Bokija...ako su Srbi pokusali 1991 svim drugim narodima u SFRJ oruzjem da objasne da nisu upravu, sta su '41-'45 hrvati objasnjavali Srbima po crkvama i jamama na Dinari, u Jasenovcu itd?

0 1

Antonio

Dežuloviću, ti si KRALJ !!

10 1

Ostali-

@Karlo..." Ns dipr !!!

3 1

karlo

Dežuloviću, ti znaš dobro i kvalitetno pisati, ali danas si izgleda imao loš dan. Navedena pjesma Dire Straitsa i okolnosti pod kojima je shvaćaju "glupi desničari", nije svojstvena samo "kretenskin desničarima" (kako ih ti tolerantno nazivaš), već i većini ljevičara koji su sudjelovali u Domovinskom ratu. Meni se čini da ti stvarno, ali stvarno, ne možeš prežaliti Jugoslaviju, pa pljuješ po svemu vezanom za Domovinski rat, koji je razbio tvoju Jugo-idilu. OK, u toj "strašnoj i nedemokratskoj Hrvatskoj" ti imaš pravo na svoje mišljenje, ali molim te ne podcjenjuj i ne vrijeđaj one koji također imaju pravo na svoje, od tebe drugačije, mišljenje. Ja razumijem slobodu mišljenja i kritike, ali ti brate prelaziš u neukus.

3 30

Prijedor

iz tebe izbija hdz ideologija....

16 3

* Sva polja su obavezna