Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

azmin

Fakat uvjek se nadze neki pap...da kritikuje velike ljude poput Erdogana. A ti pap.... sto ga kritikuju nemaaju vrijednosti ni da mu ciste cipele.

0 4

Lord of Bosnia

Turska ljubav nije ni prava ni iskrena prema bosni, nije cak ni platonska, vise je to neka nostalgija za proslim vremenima, ali eto srbi su ljubomorni na to. Ja bih volio da nam daju investicije i da kažu da nas mrze, nek vole srbe. Al oni ne vole nikog sem lovu.

3 1

Narodna pamet

Pa vi ste ugroženi, džaba im se ulagujete, samo vam parkove i džamije prave već 20 godina

5 0

Gledaj Svojuavliju

A ti sviječu držo pa znaš

1 3

Slobo

E jesu srbi domaćinu, znaju ugostiti.

3 2

Pino

Ma ovom Turčinu kao i Ridžobradom je stalo do Bosne ko meni do komšijinog kera

5 1

Nevjerovatno

Izvanredan naslov i komentar.

2 0

gogi

Od ljubavi se ne živi a investicije Bakir uzme kao ličnu hediju.

18 1

Bosanac

A koliko vanjskopolitickih strucnjaka na jednom mjestu majko moja... Pod hitno vas treba zaposliti najmanje u State departmentu kako ste pametni i nacitani ( literatura tipa Black Stena, Zagor te ney, Tex Viler i ostala visokoumna stiva). Kao mala natuknica ovim strucnjacima za odgovor na pitanje zasto RS nije usvojila rezoluciju o genocidu nad Jermenima? Ima neke veze sa izvozom mesa u Tursku....

6 9

SB

Pa dugo su Turci zapostavljali svoje potomke na Balkanu vrijeme je da se iskupe sto nisu godinama placali alimentaciju srpskim majkama.

12 9

Aska i Vuk

Oooo nije ovo ništa... Možete vi i bolje... Nisam siguran da može lečiti istorijske frustracije... ali svakako podstiče kreativnost i doprinosi otkrivanju svojih kompleksa

30 1

Naravno, ali tu cinjenicu ne prihvataju glasaci sda, opet s druge strane, bolja je i opcija sda nego sbb, a sto se tice bosnjacke ljevice-uzas, ne znamo vise ni kome da se okrenemo, osim svojoj drzavi koju pak vode pogresni ljudi.

12 7

Haris

Potpuno su u pravu,ko je lud ulagati svoje pare tamo gdje je nesigurno.Bosnjacki politicari su napravili takav ambijent da niko normalan i ne pomislja ulagati u lopovsku drzavu.Bosnjacki politicari i jedna trecina Bosnjaka svoj lopovluk kriju iza vjere,zato se i ne treba cuditi sto je svako okrenuo ledja Bosni.

26 6

Zuti Vjetar

Tacno..Turska u Bosni otvara Banke za samo svoje interesw..i ovde se vidi da Srbiju smatraju sigurnom zemljom za investicije i ulaganja.. Zgadio mi se i taj Erdogan. Njemci i Njemacki politicari su prokuzili ko je.. Eto Baketu ..zlatnih kasika i obecanha njegovog Erdogana

21 7

Sasudin Brkic

Pa Bakirov jaran Erdogan puna usta Bosne a investicije u Srbiju

22 4

¿¿¿

Od mene postovanje predsjedniku Turske (i ne zamjeram)....preci smo sami sebi a mi smo izdrzljiv i jak i pozitivan narod. Gradimo BiH sa nasom djecom.

14 7

Aska i Vuk

bravo bravo bravo 👏 👏 👏 👍

4 0

Kamenko

Vidis da nismo ni za kakav pisao.Mi smo vise za zaliti....

8 3

¿¿¿

I u braku kad postoje problemi ni roditelji se ne mjesaju sta vise svi se ulizuju onom "jacem"..Zelim da nas strucnjaci nasi povedu da stvorimo najljepsu zemlju na kugli.

9 1

Terorizirani

Ko jos zivi od ljubavi

8 1

Pa

F-BiH!

9 0

Aska i Vuk

Veoma pragmatično gledanje na činjenice. Veliki deo izrečenog ima smisla.

9 1

* Sva polja su obavezna