Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kakav je ovo samar onima koji Bosnu osporavaju i rade sve na Stetu iste ,Kuca Slavnih I u njoj BOSANKA ,Zauvijek upis ana ...

2 0

Jasmin

Koji su to govnari u KSBiH zatvorili vrata Raziji !? Treba ih svezati na stub srama u sred Baščaršije kod Sebilja, pa da ih narod dobro popljuje !! P.S. Karađoz pametniji si kad šutiš ??!!

1 1

sabina

Svaka Vam je na mjestu poštovani profesore. Nažalost nema naučne misli koja bi mogla opisati stvarno stanje ovog društva. Toliko smo dekadentni, da sve što vrijedi u ovom društvu svim silama pokušavamo obezvrijediti do te mjere da se plašim gdje nas sve ovo vodi. Ubili smo sve ono što čini dostojanstvo i ponos jednog čovjeka. Ima li kraja?

8 0

Karadoz

Da je Raza htjela raditi nebi sjedila tolike godine na birou.. Sa ekonomskom skolom bi da bude direktor, ....Svaka cast na uspjesima na kosarci ali ovo je realan zivot gospodjo.

5 19

Karadoz

U svijetu postoje mnogi vrhunski sportisti koji su sa zavrsetkom karijere zavrsili sa sportom, posto biti vrhunski sportista ne znaci istovremeno biti vrhunski trener ili menadzer. Gospodja je imala dovoljno vremena da se okusa u trenerskom ili menadzerskom poslu kod nas ili u svijetu ali koliko vidim nista od toga a danas biti devet godina van struke znaci da vise nisi u toku sa zbivanjima. Opet u svo duzno postovanje njenih dostignuca kao sportiste.

2 12

Suad Čičkušić,Tuzla

Ne traži Raza mjesto direktora u kompaniji,ona je doktor nauka za košarku. Raza treba, mora imati mjesto u košarkaškom savezu BiH, uključena u žensku košarku.

13 1

Naučnik

Potpisujem svaku napisanu riječ. Čestitam

10 0

Arslanagic.faruk@gmail.com

Svaka cast Uvazeni i Postovani Akademice! I zaista da Vas nema valjalo bi Vas izmisliti. Jos jednom bravo i svaka cast.

29 0

* Sva polja su obavezna