Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cccc

Narod RS je naučio nešto iz zadnjih izbora i nadam se da neće nikada ponoviti takvu grešku. Ovaj put ce se izabrati pravi ljudi i srpske patriote koji ce braniti i zastupati interese RS i srpskog naroda u BiH. Ove poturice neće jos dugo.

9 6

Mona

Ti si svoje zavrsio i koga ti pozivas, pa nisu valjda toliko ludi. Dobro si nas sve pokro i opet hoces da prosipas suplju. Narodu je vise dosta. Bolje bi ti bilo da odes u Srbiju, jer se stalno hvalis kako te oni tamo vole. Mozda i dobijes neku poziciju, ali malo sutra. Lazove jedan lopovski.

13 1

Sosa

Treba ti poruciti pjesmu za utjehu "veni, veni,veni moja ljubavi "jer ti nas zabavljas svojim izjavama,i nadamo se uskoro reviziji "Dejtona"i ukifanju Rs.

12 1

Lord of Bosnia

Zove mile da saopsti opoziciji da se opet ukakio. Ovaj put baš gadno.

12 2

Jes

Prepao si se tvoje vrijeme odzvonjava

12 4

He he

Gotov je. 🤡

7 1

Ida

Mi smo jedan narod,kako Vam to nije jasno? Ostavite politicare sve ,bez izuzetka! Zar ne vidite sta nam rade????

16 4

Mili

sta je pisac htio reci, glupa si ?!

1 4

Sajo

Haha prpa Mile,zoves druge da vade vruc krsten! E Sam si nalozio pa sad gasi,Ali izgleda da ti nemas muda da to sam uradis! Uvuci se u rupu misu i tisu!

13 4

Hopa

Ovaj puca istu suplju godinama. Prokuzio je to narod davno.

15 3

Totorina

Bolje ti je da pozoves u kucu dobrog Hodzu neka ti oduci I neka ti na kucu prouci Dovu. A da nebi bilo lise na svaki cosak kuce po jednu Ajetul Kursiju.

14 11

Totorina

Samko.... I Allah je oprastao svonim gresnicima I upucivao ih na pravi put. Oni koji ga I poslije pomilovanja nisu poslusali I danas gore u Dzehenemskoj vatri. Mi nismo niko I nista da mozemo nekoga suditi I osudjivati ga. Svako ce da odgovara za svoja dijela/nedijela pred jednim I jedinim Sudom a taj I takav Sud Na Dunjaluku ne postoji.

6 2

Samko

NJEMU DOVA NETREBA NIKAKVA ON NEZASLUZUJE TO!!!!

14 7

Catalon

Ovaj ne cuje sebe kada govori.Samo je on u pravu i iko nije Srbon ako on to ne kaze.Miloraf Covic!n braca po laprdanju.

23 6

Draga 1d

Popusti ljude da rade svoj posao.

10 5

Sosa

Tvoj narod ce kad tad tebi glave doci. Covjece ko ce se s tobom sastati kada si na crnoj listi sa kriminalcima. Entitet ti je prezaduzen i u rasulu je sad bi ti najvolio da se zarati i da narod gine za tvoje ideale. Ti hoces da si vlast, zakon i da vladas,da se tebe pita sve,pa cak se u sud mjesas ni meni se tvoja politika koju vodis ne svidza, ali trpim je .Pametnije bi ti bilo da povedes racuna o svom narodu kako da mu olaksas da bolje zivi,da se ne iseljava, da se vise ne zaduzujes jer cemo mi iz Federacije morati vracati vase kredite. Covjece daj se malo smiri i okreni i gledaj da nisi vise tako nacionalan da ti sve smeta, nisi ti sveznajuci i ne mozes da prkosis cjelom svijetu.

37 6

Samko

ZADNJI VAPAJ JEDNOG HOHSTAPLERA

23 7

Totorina

Joj da hocete odrzat Referendum bili bi vam zahvalni dozivotno!

22 5

perica

Hoce, hoce nesekiraj se previse !

7 7

Ogi

Diže se hajka jadna li mi majka , brže bolje grabim prema Surčinu , vidim ove ču dobiti ..... 😭

7 3

Zumreta

Srbi ovde imaju svoju drzavu , svoj drzavni sud i svoje drzavno tuzilastvo. A lopove ceka zatvor i oduzimanje imovine kradjom stecene.

27 6

* Sva polja su obavezna