Emotivan opraštaj Višnjića: . E moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad…

Kultura 24. nov 202012:10 > 12:18
Instagram

Glumac Goran Višnjić, veoma emotivno se oprostio do Mustafe Nadarevića. Rekao je da je to čovjek koji je toliko utjecao na njegovu karijeru i život - savjetom, režijom, prijateljstvom...

“Sama definicija rijeci “Mentor” u najpozitivnijem svjetlu… To je bio Mujki… Kad su svi rekli nemoj to, naškodit će ti karijeri, Mujki bi bio: “Ma ne! Odjebi ih…! Budi hrabar…! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja…! Pokaži im, ‘ko ih… A toga svega se držao i sam…… Uvijek hrabar, i uvijek u glavu… Hamlet, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Duga mračna noć, General… pa to je moja cijela karijera… 20 godina… i svaki važan veliki projekt bio je tu, i uvijek spreman pomoći, i uvijek spreman dati sve od sebe, izboriti se za honorare mlađih kolega i ne dati da ih gaze direktori drame…‍ podijeliti svoje znanje, predložiti a ne nametati se… Nadam se samo da sam mu se zahvalio na svemu toliko puta da sam nekad bio i dosadan… a njemu bi uvijek bilo neugodno… “Ma daj Gorane, pretjeruješ…” rekao bi… E moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad, zaslužio si svaku riječ hvale i zahvale…”, napisao je Višnjić.

VEZANE VIJESTI

“Falit’ ćeš strašno puno stari moj, veliku si prazninu ostavio, al’ srećom i veliko djelo.
Počivao u miru Božjem…”, dodao je Višnjić.

Od Nadarevića, koji je preminuo u nedjelju u 78. godini života, opraštaju se svakodnevno mnogobrojene kolege, prijatelji i obožavatelji. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad