Zakazana promocija prvog lirskog romana Bože Vreće – "Mila"

Kultura 04. jun 201609:02 > 09:08
Facebook

U Muzeju književnosti 11. juna 2016. godine održat će se promocija knjige "Mila", autora Bože Vreće, najpoznatije bh. zvijezde sevdaha.

Konferencija za medije, tim povodom održat će se istog dana u 12:00 sati, u knjižari Buybook, a predstavljanje knjige zakazano je za 18:30.

Ranije je Vrećo za N1 iskazao uvjerenje da će knjiga biti bestseler, a na promociji stihove iz njegove debitantske knjige čitat će istaknuto ime bh. glumišta – velika Nada Đurevska.

Vrećo je u objavi na svom Facebook statusu kazao da nju iznimno pošutje i voli, te da se sve savršeno uklopilo sa ovom saradnjom.

Promocija je otvorena za sve fanove i ljubitelje onoga što Božo Vrećo pravi, a kompletan program prilagodio je i pripadnicima islamske vjeroispovjesti koji poste, pa će na vrijeme moći stići na iftar budući da će se promocija održati za vrijeme trajanja ramazana.

Knjiga će se na promociji moći kupiti po cijeni od 20 KM, a u prodaji će biti puštena po cijeni od 25 KM, u sarajevskoj knjižari Buybook.

Inače, “Mila” govori o odrastanju, majci i svemu onome što može inspirisati, i je inspirisalo umjetnika Vreću, a napisana je kao lirski roman.

“Hvala svima koji su radili na knjizi, bili mi inspiracija i hvala svima vama koji ćete je imati u svom domu, srcu i rado poklanjati najdražim”, napisao je Božo Vrećo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.