Završena dvanaesta ramazanska akcija mesne industrije Ovako

Vijesti 04. jul 201609:58 > 09:59
Ovako

Mesna industrija "Ovako" okončala je dvanaestu tradicionalnu ramazansku akciju, tokom koje je podijeljeno 22 tone mesa i mesnih prerađevina.

Ovako
Ovako
Ovako
Ovako
Ovako
Ovako

Ovogodišnjom donacijom obuhvaćeno je 48 udruženja preko kojih će pomoć biti distribuirana do krajnjih korisnika. Neka od udruženja koja su primila donaciju su Pomozi.ba, Merhamet, Dobrotvor, Emaus, Crveni Krst, Oaza, Ruhnama, Islamic Relief, Mjedenica, Lasta, te mnoga druga udruženja raspostranjena na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine.

“Dvanaest godina za redom vraćamo naš dug zajednici, jer realno da nije naših lojalnih kupaca, danas mesna industrija Ovako ne bi bila najveća prehrambena kompanija u Bosni i Hercegovini. Ovo nije jedini način na koji nastojimo da se odužimo zajednici, pored humanitarnog rada aktivni smo i kroz sportske, obrazovne i kulturne aktivnosti, ali naš primarni cilj je pomoć socijalno ugroženim građanima”, naveli su iz kompanije Ovako.

“Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svim našim uposlenicima koji su pomogli u pripremi i realizaciji dvanaeste ramazanske donacije”, izjavio je Nedžad Biberović, marketing menadžer “Ovako” d.o.o..

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.