Robert De Niro stigao u Sarajevo

Vijesti 12. aug 201611:26 > 11:55
N1

Robert De Niro, najveća zvijezda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala došao je u glavni grad BiH, saznaje N1. De Niro će primiti specijalnu nagradu Počasno Srce Sarajeva za životno djelo na 22. SFF-u. Glumac je charter letom stigao na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

NAPOMENA: Zabranjeno preuzimanje fotografije bez odobrenja N1.

U čest velikom glumcu sa A liste holivudskih zvijezda večeras će u Sarajevu biti prikazana i remasterovana verzija njegovog velikog filma “Taxi Driver”, snimljenog 1976. godine u režiji Martina Scorsesea. 

De Niro će plema planu i rasporedu proći crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, a publici će se pokloniti i primiti nagradu u Ljetnom kinu, gdje će mu nagrada biti i uručena. Inače, Počasno Srce Sarajeva za životno djelo prvi put će biti dodijeljena ove godine, na 22. SFF-u. 

N1

Upravo će De Niro imati čast da primi tu istinski vrijednu nagradu za sve ono što je napravio u 50 godina svog svaralaštva. 

Tom prilikom, glumačka zvijezda će se kratko i obratiti sarajevskoj publici, a druženje sa medijima i svim zainteresovanim planirano je za subotu, 13. augusta u 10:15 u press programu Kafa sa…

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.

N1