Milanović nakon objave tajne snimke: Skužili smo da snimaju

Vijesti 24. aug 201619:47 > 21:28
Borna Filic/PIXSELL

Nakon što je Jutarnji list objavio tajnu snimku sa sastanka na kojem su sudjelovali predsjednik SDP-a Zorana Milanovića i predstavnika Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge specijalne policije reagirao je i sam Milanović.

”Skužili smo mi da nas oni snimaju”, kazao je Milanović. ”Ne vidim što je tu sporno jer ja sam to već rekao u debati s Plenkovićem”, rekao je .

Podsjetimo u snimkama koje je objavio Jutarnji list može se čuti Milanovića kako je kazao za srbijansku vlast ”da se ponaša bahato te da je riječ o ‘beogradskoj čaršiji’. S druge strane, za BiH je kazao da “to nije država i da se tu nema s kim razgovarati”. 

Sastanak s braniteljima održao se jučer u prostorijama SDP-a, a nakon njega Milanović nije bio rječit i nije htio otkriti o čemu se razgovaralo.

“Dogovorili smo se neke stvari, i držat ćemo se dogovora. Neću javno o tome. Nije bilo stranačke politike”, kratko je komentirao jučer Milanović. 

Kako će bh. javnosti reagovati na njegove stavove – očekujemo uskoro, budući da se ovo odnosi samo na dio koji je govorio o Srbiji. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.