Doboj: Direktor i sin vezali radnika u magacinu i tukli ga

Vijesti 16. sep 201621:05 > 21:07
N1

Policijskoj stanici Doboj 1 16. septembra 2016. godine oko 15:05 sati prijavljeno je da su M. S., direktor trgovačkog centra "Slavuljica" u Doboju i njegov sin D. S. u magacinskom prostoru zaključali zaposlenog radnika V. V. i da ga najverovatnije tuku.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 odmah su izašli na mjesto događaja gdje su zatekli V. V. sa vidnim povredama na tijelu, glavi i licu (ogrebotine i podlivi) za koje je izjavio da su mu nanijeli M. S., D. S. i zaposlenik S. P., svi sa područja opštine Teslić.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Doboj i konstatovane teške tjelesne povrede. Nad M. S. i D. S. je izvršena kriminalistička obrada. Nad licem S. P., koji se trenutno nalazi van mjesta prebivališta, takođe će biti izvršena kriminalistička obrada. 

Prilikom alkotestiranja lica u službenim prostorijama Policijske stanice Doboj1, kod istih nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“.

Po dokumentovanju protiv M. S., D. S. i S. P. biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.