Ko je postavio sporni plakat sa čestitkom na Ilidži

Vijesti 04. okt 201610:56 > 10:57
Facebook

U blizini pijace Heco u sarajevskoj općini Ilidža jučer je osvanuo plakat aktuelnog načelnika Senaida Memića na kojem je dopisano "čestitamo". Iako su svi mislili da je ovo djelo ilidžanske SDA i da je Memić čestitao građanima na reizboru za načelnika, kako su saopćili, to nije slučaj.

“Plakat, odnosno bilbord koji je postavljen uz glavnu ulicu Džemala Bijedića u blizini pijace Heco nije postavio ni načelnik ni njegov izborni štab SDA već je bilbord samoincijativno postavio vlasnik objekta. Načelnik Općine Ilidža prof. dr. Senaid Memić se zahvaljuje svima koji su mu dali povjerenje, poručujući da će u ovom mandatu ispuniti ono što je i obećao”, navode iz Općine Ilidža.

“Građani Ilidže u naredne četiri godine mogu očekivati sve ono što sam i obećao, a sve će, prije svega, biti u interesu zapošljavanja, obrazovanja i rješavanja komunalnih i osnovnih problema građana. Broj glasova koje sam dobio je samo potvrda povjerenja mojih Ilidžanaca , što mi daje kredibilitet da sutra s ljudima razgovaram ravnopravno. Ja ću i dalje biti načelnik svih građana i pozivam ih da zajedno rješevamo probleme, a i da od Ilidže napravimo centar ugodnog i lijepog življenja. Želim da Ilidži vratimo mjesto koje joj pripada”, poručio je načelnik Općine Ilidža koji je na izborima 2. oktobra 2016. dobio 12.247 glasova.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.