Objavljene fotografije djece nestale kod Doboja

Vijesti 25. okt 201614:05 > 14:08
CJB Doboj

Policijskoj stanici Petrovo danas je oko 7:30 sati prijavljeno da se tokom jučerašnjeg dana u poslijepodnevnim satima od kuće udaljio dvanaestogodišnji Stefan Rajčić iz Petrova i da se od tada nije vraćao kući.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo došli su do saznanja da se u isto vrijeme od kuće udaljila dvanaestogodišnja Milica Milivojević iz Petrova.

Dječak je visine oko 160 cm, sitnije tjelesne građe, smeđe boje kose, kratko ošišan, koji je na sebi imao gornji dio trenerke zelene boje, maskirne pantalone i patike.

Djevojčica je visine oko 155 cm, srednje tjelesne građe, smeđe ravne duge kose, koja je na sebi imala zelenu majicu, helanke i patike roze boje.

O navedenoj prijavi i prikupljenim saznanjima obavješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju pronalaska nestalih osoba.

Pretragu terena vrše policijski službenici Policijske stanice Petrovo, Jedinica za podršku CJB Doboj sa psom tragačem, pripadnici Civilne zaštite Petrovo, pripadnici Vatrogasne jedinice Perovo i mještani.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Doboj izvršili su blokadu svih putnih pravaca na kojim se može očekivati kretanje nestalih osoba.

Pozivamo građane, da ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili primjete dječaka i djevojčicu za kojim se traga, obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.