Sjednica Općinskog vijeća u Zavidovićima hit na internetu

Vijesti 04. dec 201617:20 > 17:27
Općina Zavidovići

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Zavidovići postala je hit na internetu.

U Velikoj sali Općinskog vijeća Zavidovići prije nekoliko dana održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. Prisutno je bilo svih 29 izabranih vijećnika. Sjednicom je predsjedavao najstariji vijećnik novog saziva, Azem Horozović, do izbora novog Predsjedavajućeg. 

Nakon predloženog dnevnog reda isti je jednoglasno usvojen, nakon čega se prisutnima obratio i općinski načelnik, Hašim Mujanović. Čestitao je izabranim vijećnicima uz želje da se u budućem radu izdignu iznad trenutne situacije i predano rade u interesu naših građana i naše općine. Poželio im je puno sreće i uspjeha i rekao da se nada da će ovo biti početak uspješne saradnje. Redžo Seferović iz A-SDA izabran je za predsjedavajućeg Općinskog vijeća.

Sjednica nikako ne bi mogla početi ni završiti bez općinske službenice koja je sve vrijeme, više od sva sata, sjedila pored Horozovića i Seferovića te im govorila kako da vode sjednicu. Najzanimljiviji dio počinje nakon sat vremena sjednice kada predsjedavanje vijećem preuzima Seferović.

 Skraćenu verziju možete pogledati na ovom linku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.