Tražite posao? Država vam nudi radna mjesta i sjajne plaće

Vijesti 03. feb 201708:19 > 08:44
parlament.ba

Ovo bi mogla biti dobra prilika za nezaposlene.

Ukoliko nemate posao, a posjedujete fakultetsku diplomu, donosimo vam detalje oglasa za nova radna mjesta u državnim institucijama. Naime, kako je saopćeno iz Agencije za državnu službu, priliku za zaposlenje možete potražiti u Ministarstvu civilnih poslova BiH kao šef Odsjeka za kadrovske i opšte poslove i kao viši stručni saradnik – koordinator rada Regionalnog centra za saradnju i razvoj u mentalnom zdravlju u JIE. Više detalja potražite OVDJE.

U istom Ministarstvu možete se zaposliti i kao Viši stručni saradnik za planiranje i izvještavanje u oblasti zdravstva, dok je Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine, u ime Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine raspisala je Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta rukovodećih državnih službenika u Uredu za harmonizaciju i koordinaciju sistema plaćanja u poljoprivredi, prehrani i ruralnom razvoju Bosne i Hercegovine, a detalje o nova tri radna mjesta potražite OVDJE.

Iz Agencije je saopćeno i da je raspisan Javni oglas za prijem stručnog saradnika za poljoprivredno tržišni informacioni servis i računovodstvene podatke na farmi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.