Dalida Burzić gošća emisije Dan uživo

Vijesti 07. feb 201715:35 > 15:39
N1

Budite danas uz program N1 televizije od 16:30 sati kada počinje emisija Dan uživo.

Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov u posjetu BiH, Bošnjaci napustili zasjedanje NSRS, a Tuzlaci obilježili treću godišnjicu prosvjeda uz poruku – Stanje u BiH je crno da crnije ne može biti.

Ovo su samo neke od tema koje Vas očekuju danas u emisiji dan uživo, koja počinje u 16 sati i 30 minuta.

S ciljem boljeg života građana, ekonomski održivog razvoja i jačanja Bosne i Hercegovine, neophodne su promjene u pravnom sistemu.

S tim u vezi, gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović pokrenuo je inicijativu za promjenu Ustava FBiH, u kojoj se, između ostalog, predlaže i ukidanje kantona.

O ovoj inicijativi ali i ostalim aktualnim temama za dan uživo govori tuzlanski gradonačelnik.

Obitelj ubijenog mladića Dženana Memića sutra će ponovno organizrati prosvjed, koji će biti održan u Velikoj aleji na Ilidži.

O slučaju Memić ali i ostalim aktualnim temama kada je riječ o radu kantonlanog tužiteljstva za Dan uživo govori glavna tužiteljica Tužiteljstva Kantona Sarajevo Dalida Burzić.

Uživo sa našim reporterom Miodragom Soviljem analiziramo prosvjede u Rumunjskoj.

Društvene mreže komentiramo sa Nedžadom Podžićem Počkom, muzičarom i bivšim članom benda Zabranjeno pušenje, trenutno u bendu Pochko & New Primitives.

Uživo smo i u Banjaluci, plešemo tango, a uz to donosimo i aktualne servisne informacije. Kroz Dan uživo i danas vas vodi Zvonko Komšić

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku..