Ne propustite novo izdanje Dana uživo na N1

Vijesti 08. feb 201716:16 > 16:18
N1

Ne propustite novo izdanje emisije Dan uživo na N1 televiziji sa početkom u 16:30 sati.

Želimo da se stvari u BiH pomaknu sa mrtve točke, poručio je danas u Mostaru predsjednik hrvatskog sabora Božo Petrov, koji i dalje ne želi komentirati podržava li teritorijalni preustroj naše zemlje.

Tužiteljstvo BiH formiralo je predmet protiv predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića, ministrice obrane BiH Marine Pendeš i njenih zamjenika na osnovu kaznene prijave zbog sudjelovanja vojnika na obilježavanju “Dana Republike Srpske”, 9. siječnja u Banjaluci.

Kaznenu prijavu podnijeli su SDP BiH, DF i Građanski savez. Predsjednik GS-a Reuf Bajrović gost je naše emisije. Društvene mrweže komentira novinar portala analiziraj.ba Nino Zelenika.

Bosnu i Hercegovinu predstavljala je na Eurosongu 2012. godine, spada u red najboljih ženskih vokala u regiji, te se može pohvaliti pjesmama koje znaju sve generacije.

Ona je Maya Sar i za Dan uživo govori o svojim konceratima, kojim želi dati doprinos o očuvanju kulture, umjetnosti i dobre glazbe.

Marco Degortes, Area menager tima iz Torina, u posjeti je Juventusovoj Akademiji u Sarajevu, koja je u našem glavnom gradu počela sa radom u septembru 2016.

Upravo je on gost dana uživo, kroz koji vas danas vodi Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.