Nebojša Radmanović odbio razgovor s novinarima

Vijesti 21. mar 201713:28 > 13:36
N1

Delagat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović došao je danas na 36. zakazanu sjednicu Zajedničke komisije za ljudska prava PS BiH. SNSD-ovac Nebojša Radmanović odbio je razgovor sa novinarima rekavši da danas ne želi dati izjavu za medije.

Pri tome ga nije interesovalo ni šta ga novinari žele pitati. Naime, delegata Radmanovića namjeravali smo pitati za komentar o funkcionisanju i radu poslanika i delegata Parlamentarne skupštine BiH.

Podsjećamo, delegat Radmanović iz Kluba srpskog naroda juče nije došao na sjednicu Doma naroda PS BiH kao ni njegove kolege Sredoje Nović i Dragutin Rodić. Sjednica zbog nedostatka kvoruma nije ni održana.

Za dva dana zakazana je sjednica Predstavničkog doma PS BiH. Predsjedavajući Predstavničkog doma Šefik Džaferović za N1 je kazao da se nada kako će poigravanje sa institucijama i blokada, vezano za nedolazak pojedinih poslanika i delagata iz Republike Srpske uskoro prestati.

Klub poslanika SNSD-a biće održan u četvrtak nesposredno prije zakazane sjednice Predstavničkog doma PS BiH. Tada će biti odlučeno hoće li u radu zakazane sjednice učestvovati i poslanici SNSD-a koji danas nemaju odgovor na to pitanje, ne žele odgovoriti ili su nedostupni na naše pozive.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.