Potvrđeno: Veljko Ražnatović učestvovao u tuči u Laktašima

Vijesti 05. apr 201709:18 > 09:30
N1 / Arhiv

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka, 3. i 4. aprila 2017. godine u zajedničkim i koordinisanim aktivnostima, za sada su identifikovali i ispitali šest osoba koja se sumnjiče da su učestvovali u fizičkom sukobu na parking prostoru, u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

Policijski službenici su lišili slobode i ispitali P.Z.(1988), A.Z.(1989), D.R.(1995) B.L.(1995), V.G.(1997) iz Laktaša i V.R.(1996) iz Beograda, Republika Srbija, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da su se osobe međusobno fizički sukobile, nakon čega se sumnja da je jedna od osoba pucala iz vatrenog oružja.

U fizičkom sukobu dvije osobe su zadobile tjelesne povrede i ukazana im je medicinska pomoć.

Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja da li se još osoba može dovesti u vezu sa učestvovanjem u fizičkom sukobu.

Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložio da se nastavi sa dokumentovanjem predmeta i prikupljanjem dokaza i utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeno krivično djelo, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.