Neobični problemi sa mailovima u Rogatici

Vijesti 06. apr 201713:30 > 13:37
Shutterstock

Iz ureda Opštine Rogatica stiglo je saopćenje u kome obavještavaju javnost o "neobičnim" problemima u vezi sa elektronskom poštom.

Saopćenje prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo vas da sve poruke elektronske pošte koje dobijate sa adrese [email protected] ne uzimate u obzir, jer Opštinska uprava Rogatica ne stoji iza njih. Radi se o pojedincu koji zloupotrebljava tu adresu, što smo uvidjeli nakon određenih pritužbi medijskih kuća.

Lice zaduženo za odnose s javnošću Opštine Rogatica je Jovica Vasović, kojem se možete obratiti na adresu [email protected] i telefone: 058/ 425-044 i 066/921-075. Poruke sa adrese pomenutog lica možete smatrati validnim, jer one odražavaju stav Opštine Rogatica.

Izvinjavamo se ukoliko ste imali određenih neugodnosti zbog ove situacije, piše u saopćenju.

Također, i redakciji N1 je jučer stigao mail sa “sporne” e-mail adrese u kojem se spominje problem “novogodišnje jelke” koja se nalazi pod prozorom zgrade Opštine Rogatica.

“Iako je danas peti, a ne prvi april, novogodišnji nakit na jelci pod prozorom zgrade Opštine Rogatica još uvijek stoji kao da je Nova godina. Pored ovog ‘ukrasa’ svakodnevno prolazi načelnik opštine i svi načelnici odjeljenja, a drvo se nalazi baš ispod prozora kabineta načelnice Odjeljenja za opštu upravu u čijem djelokrugu rada su upravo poslovi ove vrste. U blizini je i ulaz u Šalter salu tako da ovu bruku svakodnevno gleda veliki broj građana koji koriste usluge opštinske administracije”, piše u mailu koji je stigao na našu adresu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.