Josip Pejaković i Saša Magazinović u Danu uživo

Vijesti 06. apr 201714:46 > 14:48
N1

I danas od 16 sati i 30 minuta očekuje Vas "Dan uživo" , emisija u kojoj govorimo o onome o čemu drugi ne žele ili ne smiju govoriti, o onome što vas zanima i što je u vašem interesu.

Sarajevo obilježava 555 godina postojanja, 72 godine oslobođenja od fašizma i 25 godišnjicu početka opsade. Uživo smo u Vijećnici te donosimo posljednje detalje pred večerašnju dodjelu šestoaprilske nagrade. O Sarajevu nekad i sada za Dan uživo govori doajen bh.glumišta Josip Pejaković.

Od sutra ukoliko krećete na put pripremite se na nova pravila. Naime, najavljene su sistemske kontrole svih putnika na vanjskim granicama Šengena, zbog čega se očekuju duža zadržavanja na graničnim prijelazima Hrvatskom. Što nas konkretno očekuje za N1 govori Dražen Horvat, voditelj Odjela u Službi za susjedne zemlje MUP-a Republike Hrvatske.

I danas se ne stišavaju reakcije na jučerašnju sjednicu Zastupničkog doma Parlamenta BiH, na kojoj nije usvojen Zakon o akcizama. Svoj komentar danas je dao i šef misije MMF-a u BiH te kazao da očekujemo značajna kašnjenja u zaključivanju programa. O ovoj ali i drugim aktualnim temama za Dan uživo govori zastupnik SDP-a Saša Magazinović.

Uživo pratimo i prosvjede u Beogradu, donosimo servisne informacije, biznmis vijesti , dok su u našem studiju.

Specifičan i po svemu drugačiji sastav iz Sarajeva Helem Nejse koji iza sebe ima stotinu radijskih emisija i više od dvadeset pozorišnih izvođenja, danas su izdali svoj novi singl koji je ujedno i najava albuma prvijenca – Go u gostima! Dan uživo na programu je do 19 sati, a dobar dan poželjet će Vam Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.