Završen uviđaj na mjestu stravičnog zločina kod Goražda

Vijesti 04. maj 201721:38 > 21:51
N1

Završen je uviđaj u selu Bogušići gdje je prije dva dana izvršen stravičan zločin kada je, prema nezvaničnim infromacijama, Nezir Kamenica ubio tri osobe.

Kako je za N1 potvrdio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva BPK Lazar Draško, ubistvo se desilo najvjerovatnije na spavanju kada je osumnjičeni sjekirom ubio svoju majku, očuha i nanu.

Tužilac Draško je nakon nekoliko sati završio uviđaj na mjestu zločina, a tijela ubijenih osoba u ovom trenutku prebacuju u mrtvačnicu u Goraždu.

Mještani sela Bogušići kao i građani Goražda su u šoku nakon ovog zločina. Sam osumnjičeni je nakon svog krvavog pohoda pobjegao u Sarajevo gdje se u poslijepodnevnim satima predao policiji na Ilidži gdje se i sada nalazi. 

Kako nam je potvrđeno u Operativnom centru MUP-a BPK, Kamenica se nalazi u pritvorskoj jedinici na Ilidži, a kad će biti izručen pravosudnim organima BPK, zavisi od administrativnih stvari.

Više detalja saznajte u Dnevniku u 22 sata, uključujemo se direktno iz Goražda. Javljanje ekipe N1 možete pratiti na ovom linku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.