Željka Cvijanović oštro: Napuštaju vas zbog Sarajeva

Vijesti 02. jun 201719:37 > 19:42
N1

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je poslaniku SDS-a Nedeljku Glamočaku da ona ne bježi iz zemlje, kako on to kaže, kada treba raspravljati o stanju u društvu, već da je otišla u Beograd da prisustvuje polaganju svečane zakletve predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“To što gospodin Glamočak omalovažava jedan tako važan događaj, samo pokazuje da je SDS pao na niske grane i da tu nema spasa. Ionako nije bilo potrebe da budem u Narodnoj skupštini Republike Srpske, jer je inicijativa opozicije za smjenu Vlade bila čisto politikanstvo i unaprijed osuđena na propast”, naglasila je Cvijanović.

Ona je rekla da je patetična Glamočakova priča da Vlada obezbjeđuje većinu od tačke do tačke.

“To da jedna tačka nije prošla u parlamentu je tačno, ali zar gospodin Glamočak misli da bi je Vlada uputila u parlament da je mislila da će to ugroziti vladajuću koaliciju”, upitala je Cvijanovićeva.

Kada je riječ o “već izlizanoj priči da je Vlada nastala na političkoj korupciji”, koju Glamočak i njegove stranačke kolege stalno ponavljaju, kaže premjerka Republike Srpske, tu ne treba uopšte trošiti riječi, jer bi im bilo bolje da razmisle što su ih napustili toliki poslanici i partijski članovi.

“Napuštaju vas zbog Sarajeva, zbog Bakira Izetbegovića, zbog toga što uskraćujete sredstva sopstvenim građanima, zbog toga što jalovo kritikujete, a ne nudite rješenja”, poručila je Cvijanovićeva.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.