Uhapšen na GP Gradiška zbog nasilja u porodici

Vijesti 16. jun 201716:21 > 16:25
Anadolija / Ilustracija

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su na Graničnom prelazu Gradiška pedesetjednogodišnjeg državljanina BiH čiji su inicijali J.M. pošto je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradiški zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Osoba koja je uhapšena juče, predata je službenicima Sudske policije Banjaluka, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Istog dana na Aerodromu Sarajevo, na letu iz Kelna uhapšen je muškarac čiji su inicijali Đ.N. (29), jer je pasoškom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krivičnog djela posebni slučajevi krivotvorenja isprave, u sticaju s krivičnim djelom sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje. Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Službenici Granične policije Bijeljina oduzeli su juče na Graničnom prelazu Rača automobil Golf, kojim je upravljao državljanin BiH čiji su inicijali O.S. (26), jer su prilikom granične kontrole uočili prepravke broja šasije.

Prema nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, vozilo je u dalju nadležnost predato službenicima Policijske uprave Bijeljina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.