Željka Cvijanović se obrušila SDS

Vijesti 16. jun 201720:02 > 20:12
Anadolija

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je SDS bruka i sramota da je ne bi iznenadilo da, nakon svog štetočinskog ponašanja prema građanima Republike Srpske, za njih prestanu glasati i članovi njihovih porodica.

Na pitanje da prokomentariše optužbe koje je SDS danas iznio protiv nje, Cvijanovićeva je rekla da nema tu šta da se komentariše.

“Što bih ja njih iz SDS-a komentarisala? Nema tu šta da se komentariše. To vam je struktura u kojoj jedni bacaju kestenje u vatru, drugi ih vade iz vatre, a onda to sve demagoški obrazloži njihov predsjednik partije. Najsvježiji primjer koji govori u prilog ovoj mojoj tvrdnji jeste haos koji su napravili u vezi sa Krivičnim zakonom BiH i sada se nemušto pravdaju”, ocijenila je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da su to “vječni eksperti koji vječno ostaju u opoziciji, osim kad ih foteljama počasti Bakir Izetbegović”.

“Oni bi sad polemisali sa mnom da skrenu pažnju sa svojih katastrofalnih grešaka u Sarajevu. Ali to im neće pomoći, jer to ko su i u šta se SDS pretvorio, jasno je građanima Republike Srpske”, rekla je premijerka RS-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.