Telemach generalni sponzor juniorske reprezetacije u košarci

Vijesti 30. jun 201713:42 > 13:45
Telemach

Danas je na press konferenciji Košarkaškog saveza BiH u hotelu „Holiday“, zvanično potpisan ugovor o sponzorisanju između kompanije Telemach i KS BiH.

Telemach je danas i zvanično postao generalni sponzor juniorske reprezentacije BiH i značajnim finansijskim sredstvima omogućio mladim bh. košarkašima nastup na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj.

“Kompanija Telemach je sve više zastupljena na polju sporta, obrazovanja i kulture. Naš cilj je da pomognemo mladim i perspektivnim ljudima da napreduju i da im finansije ne budu otežavajuća okolnost ka napretku. Smatram da je ovo dobar imput i državi da se sistematski uključi u pomoć sportu, obrazovanju i kulturi i da na kvalitetan način usmjeri mlade ljude, koji će nas sa uspjehom predstavljati u Evropi i svijetu”, rekao je direktor prodaje, marketinga i korisničkih odnosa kompanije Telemach, Kenan Džonko.

“Zadovoljstvo nam je što je jedna velika kompanija kao što je Telemach prepoznala kvalitet u KS BiH i našoj juniorskoj reprezentaciji. Neizmijerno smo ih zahvalni što su nas podržali u ovom trenutku i obezbjedili kvalitetne pripreme jednoj talentovanoj generaciji košarkaša. Nadam se da je ovo samo početak jedne uspješne saradnje”, izjavio je Sejo Bukva, koji je u ime KS BiH potpisao ugovor o generalnom sponzorisanju sa kompanijom Telemach. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.