Objavljen dnevni red sjednice VM BiH i Vlade RH

Vijesti 07. jul 201710:07 > 10:13
N1

Danas se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine održava zajednička sjednica Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske.

1. Ugovor između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o uzajamnoj zaštiti tajnih podataka

Potpisnici ovog ugovora su Mijo Krešić, zamjenik ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i Pjer Šimunović, predstojnik ureda za nacionalnu sigurnot u Vladi RH.

2. Memorandum o saradnji u području mladih između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske

Potpisnici ovog Memoranduma su Adil osmanović, ministar civilnih poslova BiH i Nada Murganić, ministruica demografije, obitelji, mladih i socijalnih politika u Vladi republike Hrvatske.

3. Ugovor između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o evropskom partnerstvu

Potpisnici ovog Ugovora su Igor Crnadak, ministar vanjskih poslobva Bih i Marija Pejčinović – Burić, , potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i spoljnih poslova.

4. Sporazum između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o saradnji u oblasti turizma

Potpisnici ovog sporazuma su Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskihodnosa BiH i Gari Cappelli, ministar turizma u Vladi Republike Hrvatske.

5. Protokol o saradnji između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske o traženju nestalih osoba

Potpisnici ovog Protokola su Semiha Borovac, ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH i Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.