Stradao motociklista u sudaru sa kamionom kod Prnjavora

Vijesti 01. aug 201709:54 > 09:58
N1

Na magistralnom putnom pravcu M16.1 Prnjavor-Derventa, u mjestu Štrpci, opština Prnjavor dana 31.07.2017.godine, oko 19:50 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je teretno motorno vozilo marke „Man“, kojim je upravljao Zoran Stanić, rođen 1966.godine, iz Prnjavora, drugi učesnik u nezgodi je motocikl marke „Kawasaki“, kojim je upravljao Danijel Zukić, rođen 1989.godine, također iz Prnjavora.

Prilikom saobraćajne nesreće smrtno je nastradao vozač motocikla, Danijel Zukić, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.