Teška saobraćajna nesreća kod Laktaša

Vijesti 25. aug 201709:26 > 09:31
N1

Na lokalnom putnom pravcu Slatina-Banja Luka, u mjestu Slatina, opština Laktaši, oko 00:15 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovalo je putničko motorno vozilo marke Volkswagen Jetta, kojim je upravljao Danijel Milašinović (rođen 1990.godine iz Banjaluke). 

Prilikom saobraćajne nesreće i slijetanja vozila sa ceste smrtno je nastradao suvozač u navedenom automobilu Mile Krstić (rođen 1994.godine iz Banjaluke), a tjelesne ,povrede zadobio je vozač Milašinović.

Povrijeđenom licu je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske-Banja Luka. Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva  Banjaluka Gordana Mijatović, zajedno sa policijskim službenicima PU Banjaluka Policijske stanice Laktaši.

Dežurna tužiteljcia je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesereće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.