Predrag Kojović: Kažite nam, gdje su vaše i naše komšije?

Vijesti 30. aug 201713:07 > 13:08
Fena

​Povodom 30. avgusta - Međunarodnog dana nestalih, predsjednik Naše stranke Predrag Kojović je uputio pismo prema javnosti, pozivajući sve koji imaju bilo kakve informacije o skrivenim masovnim grobnicama i sudbinama nestalih širom zemlje da otkriju te podatke i daju žrtvama šansu za konačan smiraj.

“Danas, 30. avgusta se sjećamo svih onih koji više nisu sa nama, a koje još nismo našli. Danas smo sa porodicama koje više od dvije decenije kasnije čekaju bilo kakav trag. Tražimo naše sugrađane, nećemo odustati sve dok ne pronađemo i posljednju žrtvu ​zločina devedesetih”, kazao je Kojović. 

“Još jednom pozivam sve one koji znaju bilo šta, koji znaju gdje se kriju neznani grobovi, koji su nešto vidjeli ili čuli. Izađite ili anonimno prijavite, kažite policiji, komšiji, osobi od povjerenja. Ne možemo više čekati, tišina nas sve čini saučesnicima u prikrivanju zločina. Učinite to zbog žrtava i zbog porodica kojima treba završnica i konačni odgovor. Kažite nam, gdje su naše i vaše komšije”, poručio je Kojović. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.