Nikšić, Osmanović i Kovačević u Danu uživo na N1

Vijesti 31. aug 201715:45 > 15:47
N1

Dan uživo i danas od 16.30 do 19 sati, a evo što vas između ostalog očekuje:

– Premijer Hrvatske Andrej Plenković poručio da projekt izgradnje Pelješkog mosta ide dalje. No poruke političara iz BiH su sasvim drugačije. O ovoj temi , pismu koje je uputio hrvatskim i europskim dužnosnicima , te ostalim temama za Dan uživo govori ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović.

– O izjavi Miroslava Tuđmana o mudžahedinima , tvdrnjama pojedinih europskih dužnosnika kako u BiH postoji opasnost da naša zemlja postane europska baza terorista, za N1 govori ekspert za terorizam Goran Kovačević.

– O aktualnioj političkoj situaciji , pismu koje je uputio Izetbegoviću, Radončiću i Čoviću govori Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a BiH.

– Vlasti u Teksasu, priopćile su da je broj žrtava razornog uragana Harvey, i poplava koje su pogodile grad Hjuston i okolinu, porastao na najmanje 37. Mi ćemo uskoro uživo do Houstona, s nama je Samir Bečić, Bosanac i Hercegovac koji dugi niz godina živi u ovom gradu.

– U Nikoziji na Cipru danas će biti odigrana kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji u kojoj će domaći tim ugostiti najbolju selekciju Bosne i Hercegovine. Nogometaši BiH kažu da su na Cipar došli po nova tri boda. Uživo smo u Nikoziji.

– Društvne mreže komentira politički analitičar Almir Terzić

Donosimo i aktualne servisne informacije, najnovije vijesti, biznis aktualnosti…. Dobar dan poželjet će Vam Zvonko Komšić. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.