Dva mladića pretučena u Sarajevu

Vijesti 18. sep 201710:38 > 11:12
N1/Ilustracija

Dva mladića pretučena su u ulici Zmaja od Bosne bb u subotu, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako se navodi u saopćenju, u subotu je Treća policijska uprava obaviještena da su u ulici Zmaja od Bosne bb, općina Novo Sarajevo, od strane nepoznatih lica, fizički napadnuti Č.S. iz Bihaća i Đ.A. iz Sarajeva.

Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana na KUM KCU Sarajevo, gdje su kod Č.S. konstatovane teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju, a kod lica Đ.A. su također konstatovane teške tjelesne povrede, da bi nakon ukazane ljekarske pomoći bio upućen na kućno liječenje.

Radeći na rasvjetljavanju ovog događaja policijski službenici Treće PU su istog dana u 13.10 sati lišili slobode lica: Dž.H. rođen 1990. godine iz Sarajeva i u 13.50 sati lice Č.E. rođen 1984.godine iz Ilidže, a zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo ”teška tjelesna povreda”.

Lica su predate u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.