Bradara, Mujezinović i Chhabra gosti Dana uživo

Vijesti 18. okt 201715:42 > 15:48
N1

Bez oprobe, zastupnici vladajuće koalicije u RS izglasali vojnu neutralnost ovog bh. entiteta. Kakav je značaj usvojene rezolucije i kako će nakon posljednih zbivanja izgledati rad Narodne skupštine? O ovoj rezoluciji, knjiženju vojne imovine te NATO integracijama govori vojni analitičar Đuro Kozar.

U Rusiji se sastali ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Razgovarali i o BiH. Uživo smo u Sočiju, iz Moskve za N1 govori bh. veleposlanik u Rusiji Mustafa Mujezinović.

O radu Parlamenta Federacije BiH, aktualnoj političkoj situaciji, imenovanju svojih savjetnika, izbornom zakopnu, zakonu o mirovinama te skorim prosvjedima umirovljenika govori LidijaBradara, predsjedateljica Doma naroda federalnog Parlamenta.

Povodom proslave 70. godišnjice neovisnosti, Veleposlanstva Republike Indije u svrhu promicanja bogate i raznolike indijske kulture, razvijanja dijaloga, prijateljstva i suradnje između Indije i Bosne i Hercegovine, te povezivanja ljudi dviju država, Ovo velposlanstvo organizira koncerte tradicionalne indijske glazbe i plesa i to u Mostaru, Sarajevu, Foči i Banjoj Luci. Povod je to da danas u našem studiju ugostimo nerezidemntnog veleposlanika Indije u BiH. S nama Rahul Chhabra.

U Danu uživo govorimo i o sportskim temama, odnosno , najavljujemo mečeve koje rukometna reprezentacija BiH igra u narednom razdoblju protiv Estonije. S nama danas izbornik Bilal Šuman i novoimenovani direktor reprezentacije Gordan Muzurović.

Društvene meže komentira sportski novinar Muhamed Bikić.

Aktualne vijesti, biznis vijesti, servisne informacije, zanimljvosti sa svjetskih agencija.

Dan uživo od 16:30 do 19 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.