MUP o jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći kod Konjica

Vijesti 01. nov 201710:26 > 10:33
N1

Pet osoba povrijeđeno je jučer u saobraćajnoj nesreći koja se u popodnevnim satima dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Čelebići, općina Konjic. Nakon teškog udesa, saopćenjem se oglasilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona navodeći detalje nesreće.

Kako je saopćeno iz MUP-a, jučer u 17,10 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Čelebići, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali S.E.(1988) iz Zenice sa vozilom Peugeot 206 , A.A.(1969) iz Sarajeva sa vozilom Renault Clio, Š.M.(1990) iz Širokog Brijega sa vozilom Opel Korsa i M.S.(1982) iz Livna sa vozilom VW Golf VII.

Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobila je vozačica S.E. iz Zenice koja je nakon ukazane pomoći u Općoj bolnici Konjic prevezena u Županijsku bolnicu Zenica. Ozljede neutvrđenog stupnja zadobile su četiri osobe i to vozači Š.M. i A.A. te suvozač E.T. iz vozila Peugeot 206 i suvozač B.H. iz vozila „Renault Clio“ kojima je pomoć ukazana u Općoj bolnici Konjic.

Promet je potpuno bio obustavljen do 18,50 sati a očevid na licu mjesta izvršen je uz nazočnost dežurnog tužitelja, saopćeno je danas iz MUP-a HNK.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.