Fahrudin Radončić i Miro Lazović gosti Dana uživo

Vijesti 01. nov 201715:14 > 15:19
N1

I danas govorimo o onome o čemu drugi ne žele ili ne smiju govoriti, o onome što vas zanima i što je u vašem interesu.

Kako je doživio izjavu Bakira Izetbegovića da nitko od Bošnjaka ne treba da ide u koaliciju s njim, zašto će izbori 2018. biti povijesni, kakav je stav o Izbornom zakonu te zašto je protiv Zakona o akcizama. O ovoj ali i drugim temama za Dan uživo govori predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić.

Jedna od glavnih tema danas je Dejtonski mirovni sporazum, odnosno je li sinoć pronađeni dokument original ili faksimil. Odgovori se još traže, međutim, slučajno ili ne, ova priča odvija se na dan kada su prije točno 22 godine počeli pregovori u Dejtonu o prekidu rata. Jedan od članova bh. delegacije i pregovaračkog tima bio je gospodin Miro Lazović, koji je naš današnji gost.

Društvene mreže komentira novinar i kolumnista iz Mostara Boris Čerkuč.

Sinoć je svečano otvoreno 21. izdanje najstarijeg međunarodnog glazbenog festivala u Bosni i Hercegovini Jazz Festa Sarajevo. Nakon 12 godin Festival ponovo u Domu policije. I ove godine bogat repertoar, gosti i velika imena jazza. O Festivalu za Dan uživo govori direktor Jazz Festa Sarajevo Edin Zubčević.

Govorimo i o humanim pričama te smo uživo na humanitarnoj aukciji i prodajnom bazaru “Za Dalal”, čiji je cilj prikupiti sredstva za liječenje jednogodišnje djevojčice Dalal, kojoj je dijagnosticiran najteži oblik leukemije.

Kroz Dan uživo vodi vas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.