Učesnik u saobraćajnoj nesreći udarao šakama policajca

Vijesti 20. nov 201715:47 > 15:55
N1/Ilustracija

U subotu oko 2:30 sati u Bijeljini učesnik saobraćajne nezgode u svojstvu suvozača fizički je nasrnuo na policijskog službenika i zadao mu tri udarca zatvorenom šakom u predjelu glave i stomaka.

Policijska stanica Bijeljina 2, 18.11.2017. godine oko 02,30 sati, zaprimila je prijavu od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina.

Naime, isti su prilikom vršenja uviđaja saobraćajane nezgode sa tjelesnim povredama koja se je dogodila u raskrsnici ulica Beogradska i Račanska napadnuti od strane lica S. T. (učesnik saobraćajne nezgode u svojstvu suvozača u vozilu), na taj način što je isti fizički nasrnuo na policijskog službenika i zadao mu tri udarca zatvorenom šakom u predjelu glave i stomaka.

S.T. je lišen slobode od strane policijskih službenika. Policijskom službeniku od strane ljekara Medicinskog centra Bijeljina konstatovane su lakše tjelesne povrede.

Alkotestiranjem lica S.T. utvrđeno prisustvo od 1,71 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a nakon dokumetovanja djela protiv lica S.T. slijedi izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela ”Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti ”.