Bosić i Žuljević gosti Dana uživo na N1

Vijesti 16. feb 201814:32 > 14:38
N1

I posljednji radni dan u ovom tjednu popodne provedite uz Dan uživo, i danas govorimo o aktualnim temama.

Najprije o aktualnoj političkoj situaciji, naš gost je Mladen Bosić, član SDS-a i zamjenik predsjedavajuće Zastupničkog doma u Parlamentanoj skupštini BiH. Govorimo o kandidaturi Milorada Dodika, potencijalnim kandidatima Saveza za promjene, naoružavanju MUP-a RS, odluci Ustavnog suda BiH o akcizama i drugim aktualnim temama.

Nastavljamo naše druženje u emisiji Dan uživo, te pričom i slikom idemo do Mostara, grada u kojem su posljedni put građani birali i gdje su mogli biti birani 2008. godine, dakle prije deset godina. E sada situacija se možda promijeni, jer uskoro počinju razgovori SDA, HDZ-a i SDP-a oko rješanja za izbore. Naš gost je zastupnik SDP-a u Skupštini HNK i delegat u Domu naroda Federacije BiH Aner Žuljević.

EHF donio odluku u korist Švicarske: BiH bez baraža. Što kažu u našem rukomentom Savezu?

Nakon dvomjesečne pauze ovog vikenda nastavlja se nogometna Premijer liga Bosne i Hercegovine odigravanjem susreta 19. kola. Četiri susreta bit će odigrana u subotu, a dva u nedjelju.

S nama su danas Dino Kurbegović – sportski novinar portala SportSport.ba i jedan od čelnika novog Čelika Jasmin Memišević.

Društvene mreže komentira novinar Nezavisnih novina Dejan Šajinović.

Donosimo i aktualne vijesti, servisne informacije, svjetske aktualnosti.

Kroz Dan uživo vodi vas Zvonko Komšić.

Počinjemo u 16:30.