Emir Kovačević i Midhat Hubijar u Novom danu na N1

Vijesti 21. feb 201814:49 > 20:18
N1

Skupština Kantona Sarajevo krajem prošlog mjeseca nije podržala Izvještaj o poslovanju Kantonalnog javnog preduzeća “ZOI '84”.

Premijer Konaković zbog loših rezultata traži smjenu menadžmenta ovog preduzeća. Čeka li Midhata Hubijera ista sudbina kao Nezira Hadžića, saznajte u Novom danu! Nastavljamo razgovarati o unutarstranačkom raskolu unutar SDA, započetom u Tuzli sa Salihom Brkićem – dugogodišnjim novinarom iz Tuzle.

Zajedno komentarišemo i ostala zanimljiva zbivanja na naslovnica dnevnih novina. Da li je potpisivanje ugovora Islamske zajednice, u Bosni i Hercegovini vjersko ili političko pitanje, tema je o kojoj sa Emirom Kovačevićem – ekspertom za slobodu vjere promišljamo u Novom danu.

Još uvijek se čeka na postizanje saglasnosti među članovima Predsjedništva BiH, jer se tome protivi Dragan Čović.

Još ćemo jednom do Tuzle. Kata je u pedesetim godinama, nominovana sa još šest svojih kolega iz drugih zajednica za naj volontera. Aktivna je 15 godina od prvog dana rada Fondacije tuzlanske zajednice i jedna je od glavnih kada su u pitanju organizacije razlicitih manifestacija u njenoj zajednici ali i cijelom gradu. Uživo smo u Fondaciji tuzlanska zajednica.

U Novi dan sa Minela Jašar – Opardija.