Levak, Osmanović, Junuzović i Inzko gosti Dana uživo

Vijesti 22. feb 201813:08 > 13:11
N1

I danas o aktualnim temama govorimo u emisiji "Dan uživo".

Naš gost je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko koji govori o aktualnim temama. Kazao je da je informacija o kupovini oružja u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, vijest ”koja je posljednjih deset godina najviše odjeknula”. Inzko je u ekskluzivnom razgovoru za N1 kazao da se radi ”na prikupljanju činjenica”. Što je još rekao, saznajte u Danu uživo.

O izmjenama Izbornog zakona BiH, zbivanjima u SDA, hoćemo li ponovno ostati bez pasoša govori ministar civilnih poslova BiH i potpredsjednik SDA Adil Osmanović.

Uživo smo u Podgorici, donosimo detalje o jutrošnjem napadu na zgradu Veleposlanstva SAD.

Na Dan grada Sarajeva, 6. aprila 2018. godine, Škola fudbala Valter organizovat će 1. Međunarodni fudbalski turnir – Valter Cup 2018. Turnir će okupiti 25 ekipa i mlade fudbalere iz 11 evropskih zemalja, a spisak ekipa je zaista respektabilan. Naš gost direktor Škole nogometa Valter Adis Junuzović.

Za nju kažu da je kraljica dance scene, prošle godine odlučila je napustiti grupu Colonia u kojoj je pjevala dvadeset godina i otinusti se u samostalne vode. Sutra nastupa u Sarajevu, a večeras gostuje u našoj emiisji. Indira Levak naša je gošća.

Kroz Dan uživo vodi Vas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.