Trnka, Magazinović, Puškar i Cvitanović gosti Dana uživo

Vijesti 26. feb 201811:28 > 11:36
N1

Dan uživo i danas od 16:30 do 19 sati. Pored aktualnih vijesti, servisnih informacija, svjetskih aktualnosti , biznis vijesti, očekuju vas i sljedeći sadržaji.

Radni materijal Središnjeg izbornog povjerenstva BiH u vezi sa izmjenama Izbornog zakona i dalje u fokusu javnosti. Ukoliko, pak, ne dođe do izmjene zakona prijeti ustavna kriza. Zašto? Odgovara profesor ustavnog prava Kasim Trnka.

Kako komentira radni materijal SIP-a, o aktualnim temama,eventualnom izlasku  iz HNS-a, kandidatima za izbore, akcizama i Mostaru govori predsjednik HDZ-a 1990. Ilija Cvitanović.

Vikend za nama obilježilo je dopisivanje na relaciji Bećirovic-Lagumdžija-Komšić te sjednica Glavnog odbora SDP-a. Teme su to koje komentiramo s našim gostom. Saša Magazinović danas je s nama. Govorimo i o kandidaturama u Republici Srpskoj.

Nekada frontmen grupe “Knock out”, a sada samostalni izvođač Nermin Puškar Puško počastio je publiku novom pjesmom “Tiha voda” za koju je snimio i videospot. Puško uživo za N1 govori iz Ljubljane.

Društvene mreže komentira glumac Dino Drljević. Kroz Dan uživo vodi Vas Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.