Sahranjen David Dragičević (FOTO)

Vijesti 07. apr 201814:50 > 14:56
Slobodan Vasković

Na Novom groblju u Banjaluci danas je sahranjen 21-godišnji David Dragičević koje je nestao u noći između 17. i 18. marta, a čije je tijelo pronađeno 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas.

Davidovi prijatelji i svi građani, koje je dirnula ova iznenadna smrt mladića, dostojanstveno su stajali u redu sa cvijećem, ali i transparentima na kojima stoji pitanje “pravda?” i “istina?”

Sahrani u Banjaluci prisustvuje i predsjednik Milorad Dodik. U jednom momentu se čak i Dodikovim rukama našao transparent, ali ga je on brzo savio i sklonio, piše BN.

RTVBN

Sahrana je počela tačno u dva sata, kako je bilo i planirano. U povorci su prvo Davidovi prijatalji i rodbina, nakon čega im se u sredini kolone priključio i Dodik.

Slobodan Vasković

 Dvadesetjednogodišnji David Dragičević, čije je tijelo pronađeno 24. marta na ušću Crkvene u rijeku Vrbas u Banjaluci, sahranjen je na Novom groblju u Banjaluci.

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je šest dana nakon što je prijavljen njegov nestanak 18. marta. Roditelji insistiraju da se otkrije istina šta se desilo njihovom sinu prije nego što se utopio.

Protest “Pravda za Davida, stop nerasvijetljenim ubistvima u Banjaluci” održava se svako veče na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje se roditelji tragično nastradalog mladića zajedno sa rodbinom i prijateljima svako veče okupljaju uz paljenje svijeća, minutom ćutnje poručuju da neće odustati dok se smrt Davida ne razjasni.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.