Budite sa nama i u subotu ujutro u Novom danu

Vijesti 13. apr 201813:49 > 13:51
N1

I ovog jutra govorimo o krizi u Siriji. Donosimo razgovor sa sirijskim novinarom, a sa nama u studiju je Sirijac, dr. Youssef Hajir, šef ratne bolnice Dobrinja.

Prof. dr. Anto Domazet kreirao je studiju izvodljivosti i upravo ona je bila motiv i inspiracija donatoru Edmundu Ofermanu da uđe u projekat rekonstrukcije sarajevske žičare. O projektu, održivosti, ekonomskoj, ali i političkoj situaciji u BiH razgovaramo ovoga jutra sa prof. Domazetom.

Uoči predsjedničkih izbora koji se u nedjelju održavaju u Crnoj Gori uživo smo u Podgorici. Govorimo i o povratku Mile Đukanovića po trći put na političku scenu.

U komentaru štampe, ali i političkih prilika u zemlji i svijetu, sa nama Jasmin Hasanović, asistent na Fakultetu političkih nauka UNSA.

Najavljujemo gradska trka Vivicitta u organizaciji Sportskog saveza Kantona Sarajevo koja će se po 24. put održati u nedjelju, sa početkom u 10.30.

Uživo smo na 8. Inter Dance Festu.

Dobro jutro će vam poželjeti Emela Burdžović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.